10 najboljih dodataka za firefox

Neznam sta da vam kazem evo nasao sam 10 najbolji stvari i sta svaka stvarka radi kako bi imali bolji firefox 🙂 i uopsteno programeri se stvarno potrudili kako bi mali bolje opcije i sigurniji pristup netu evo vam svaki link i malo pojasnjenje

AdBlock Plus 0.7.5.3

AdBlock je nuznost pri surfanju danas kad je većina stranica prepuna iritantnih reklama koje vam najcesce ne dopus!taju da pročitate primarni sadrzaj stranice. AdBlock će blokirati većinu tih reklama i dopustiti vam da u filtar uključite i nove reklame na stranicama koje posjećujete.Tako nema vise onog "YOU ARE 10.000.000 YOU ARE WIN"hehehe

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865

Video DownloadHelper 2.5.3

Zadnjih godina svjedočimo poplavi raznoraznih stranica koje nude kratke videoisječke na uvid. Najveća stranica te vrste je općepoznati YouTube, a druge su najčesće klonovi ili barem vrlo slične stranice, a ovaj dodatak će vam omogućiti da bilo koji video s takvih stranica pohranite na svoje računalo.Znaci sada na youtube i skidaj spotove 🙂

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006

IE Tab 1.3.3.20070528

Neke stranice ne prikazuju se dobro u Firefoxu a to je direktna posljedica njihova prilagođavanja prikazu u Microsoftovu pregledniku koji ne neocitava sve w3c standarde. Da ne morate zasebno pokretati drugi preglednik i kopirati adresu, IE Tab omogućit će vam otvaranje IE-a u Firefoxovom tabu.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419

Foxmarks Bookmarks Snychronizer 2.0.34

Većina ljudi danas posjeduje vise od jednog računala ili barem radi na vise od jednog računala (računalo kod kuće i na poslu) a to stvara potrebu za sinkronizacijom podataka između tih računala. Bookmarke vrlo jednostavno mozete sinkronizirati ovim dodatkom koji ih pohranjuje na serveru i kad vidi neku promjenu,radi na svim valjanim kopijama firefoxa

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2410

Forecast Fox 0.9.6

Vremenska prognoza vrlo je korisna informacija, a pomoću ovog dodatka mozete je imati u svom pregledniku. Dostupna je za sve veće gradove u Hrvatskoj i moze se namjestiti na Celzijuse: početne vrijednosti pokazuju temperaturu Fahrenheitima. Pozicija informacija moze se mijenjati unutar preglednika.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/398

PDF Download 1.0.0.0

Klikom na link do PDF dokumenta uglavnom će rezultirati otvaranjem tog dokumenta unutar internetskog preglednika a to moze potrajati, sporo raditi kad se dogodi i moze biti upravo suprotno od onoga sto ste zeljeli. Ovim dodatkom ćete prije svakog klika na link do PDF dokumenta biti upitani zelite li ga preuzeti na svoje računalo, otvoriti u pregledniku ili vidjeti kao HTML zapis.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/636

Megaupload SX.3.2

Jedan od često koristenih servisa za pohranu datoteka koje korisnici zele podijeliti s drugima na internetu je Megaupload. Nazalost, Megaupload često prijavljuje nemogućnost spajanja korisnika iz Hrvatske jer su sva mjesta za nas zauzeta. Pomoću ovog dodatka napravit ćete si mjesta i bez problema skidati datoteke s ovog servisa. Sve sto trebate napraviti je aktivirati ovaj dodatak prije nego sto krenete u preuzimanje i deaktivirati ga kasnije.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3843

Tab Scope 0.2.2.3

Otvarate li ogroman broj tabova u svom pregledniku i onda se gubite u njima, ovo je dodatak za vas. Prelaskom kursora preko taba automatski će vam se prikazati umanjeni sadrzaj cijelog prozora ispod.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4882

Gmail Manager 0.5.4

Foto: tportal

Gmail se vrlo brzo postavio kao najrazreniji besplatni servis za elektronsku postu, pa mnogi korisnici imaju otvoreno i po nekoliko adresa na tom servisu. Pomoću ovoga dodatka mogu se lako nadzirati sve adrese i pristizanje poste na njih.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1320

FoxClocks 2.2.23

Internet je od svijeta načinio selo, pa se tako često događa da online radite nesto u sasvim drugom dijelu svijeta gdje nije isto doba dana kao i kod vas. Ovaj dodatak omogućit će vam brzi uvid u vremenske pomake lokacija koje sami odaberete.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1117

pollex091
Vec dovoljno znate ako nekoga zanima nesto vise :D Onda http://adf.ly/E7s0X

1 komentar

  1. connect &www.blogger.ba/komentari/728723/2248742/
    connected:// root access complete
    rem pozz pollex, evo uradio sam onaj banner nadam se da ce ti se svidjeti
    rem meni ni nelici na banner vise na signature 🙂
    defuse :// linkav:[url]http://img154.imageshack.us/img154/9766/life4hack.jpg[/url]
    rem to je to 😉 nadam se da cu dobiti super korisnika na forumu 😛
    rem cya
    disconnect
    shutdown.exe -a -t 1

Komentariši