beats by dre cheap

Gdje naci shareware program besplatno?

Upustvo/tutorijal koji cu napisati u ovom postu je nelegalno i ja neodgovaram za bilo kakvu stetu.
Vjerovatno ste bili u prilici da vam treba neki program koji se placa, a vi nemate novca ili jednostavno ne zelite da kupite bilo sta na internetu. Danas postoji veliki broj aplikacija koje nisu legalne(napravljen je crack, nadjen serial, program je poratable...) , ovakve aplikacije nazivaju se Warez. Na internetu mozete naci dosta foruma koji nude ovakve programe, ali cu vam ja navesti samo neke.

RapidSerbia.com - je domaci Warez forum koji je specifican po domacim Warez fimovima, muzikom, softverom... Potrebna registracija!
Katz.cd - je strani Warez sajt koji vam nudi veliki broj filmova, aplikacija, muzike.., koji su lijepo slozeni. Nije potrebna registracija!
Warez-BB.org -je strani Warez forum koji vam nudi ogroman broj Warez aplikacija i multimedijalnih sadrzaja. Na njemu vrlo lako mozete naci posljednje serial-e za Anti-Virusne programe. Potrebna registracija!
FilesTube.com - je pretrazivac datoteka koje se objave na RapidShare.com. Registracija nije potrebna, odlican za download manjih datoteka do 100mb bez sifre.

Vecina linkova za download datoteka bice na RapidShare.com, upustvo za skidanje fajlova sa ovog sajta imate na VTutorijali.iz.rs.

Autor 7m4k3r

COPY/PASTE SA WWW.LIFE4HACK.COM.BA

THE QUIETER YOU BECOME THE MORE ARE ABLE TO HEAR
http://life4hack2.blogger.ba
11/11/2009 21:21